<

خودرو و حمل و نقل


آنلاين:15     چاپ

خودرو و حمل و نقل


مرتبط با آزمایشگاه و خدمات :

آنالیز شیمیایی مكانیكی متالوگرافی میكروسكپ الكترونی تست غیر مخرب پلیمر خوردگی و پوشش


صنعت خودروسازی ایران پس از صنعت نفت فعال ‌ترین صنعت ایران است. ایران با ساخت ۱،۳۹۵،۴۲۱ دستگاه خودرو و ۳۵،۹۰۱ دستگاه خودروی تجاری (در سال ۲۰۰۹) دوازدهمین خودروساز بزرگ دنیا و بزرگترین خودروساز خاورمیانه شده است. در سال ۲۰۰۹ ایران از لحاظ سرعت رشد صنعت خودرو مقام پنجم دنیا را پس از چین، تایوان، رومانی و هند کسب کرد. در ایران حدود ۵۰۰،۰۰۰ نفر (تقریبا ۲.۳% تمامی نیروی کار) بطور مستقیم در صنعت خودروسازی و بسیاری دیگر در صنایع مرتبط با این صنعت کار می‌ کنند. در سال ۲۰۰۷ ایران حدود ۵۰۰ میلیون دلار خودرو صادر کرده است؛ تا مارس ۲۰۰۹، این رقم به ۱ میلیارد دلار رسید. در سال ۲۰۰۸، حدود ۵۱% تولیدات خودروی ایران متعلق به سایپا و ۴۳% آن متعلق به ایران خودرو است. دیگر خودروساز ها مانند گروه بهمن، کرمان موتورز، رخش خودرو، کیش خودرو، رانیران، تراکتورسازی، شهاب خودرو و دیگران، روی هم فقط ۶% خودروهای ایران را می ‌سازند؛ این شرکت‌ ها تنوع گوناگونی از گونه ‌های خودرو از جمله موتورسیکلت، خودروهای مسافری، ون‌ها، کامیون‌ های کوچک، کامیون ‌های اندازه متوسط، کامیون ‌های سنگین، مینی‌ بوس ‌ها، اتوبوس ‌های بزرگ و دیگر خودروهای تجاری و عمومی را برای تامین نیاز کشور تولید می کنند.
مرکز پژوهش متالورژی رازی از بدو تاسیس تاکنون ارتباط و همکاری تنگاتنگی با صنعت خودرو و حمل و نقل و همچنین صنایع پایین دستی و قطعه سازان این صنعت داشته است و تدوین مشخصات و شناسنامه فنی اکثر قطعات خودرو جهت دستیابی به دانش فنی تولید از طریق مهندسی معکوس در این مرکز انجام شده است.
در طول 35 گذشته این مرکز درطراحی و تدوین دانش فنی ساخت و همچنین انجام نظارت و کنترل کیفی و مشاوره برای تولید قطعاتی نظیر: سیلندر، سر سیلندر، میل لنگ، میل بادامک، پیستون، کاسه ترمز، دیسک ترمز، رینگ چرخ، سوپاپ، سیت ها و ده ها قطعه حساس خودرو های سبک و سنگین و همچنین قطعات مورد نیاز برای ساخت تجهیزات مورد نیاز صنعت خودرو با شرکت های بزرگ خودروسازی ایران و صنایع پایین دستی آن ها همکاری داشته است.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز پژوهش متالورژی رازی می باشد.

Back to Top