e پرسش های متداول -مرکز پژوهش متالورژی رازی <
آنلاين:9     چاپ

پرسش های متداول - مرکز پژوهش متالورژی رازی

      کاربران گرامی: در صورتی که جواب پرسش خود را از لیست پرسش های زیر پیدا نکرده اید،
از قسمت (پرسش جدید) پرسش خود را ارسال نمایید.

پاسخ: آزمون سالت اسپری یک آزمون مقایسه ای می باشد و از روی نتایج آن نمی توان عمر قطعه را پیش بینی کرد. صرفا برای مقایسه کیفیت پوشش یا قطعات مختلف و میزان مقاومت آن در برابر محیط مه پاش نمکی استفاده می شود.
پاسخ: آزمون UV مقاومت پوشش های رنگ یا مواد پلیمری و کامپوزیت در برابر اشعه ماورای بنفش را سنجیده و در پایان آزمون ارزیابی کیفی و کمی از تغییرات پارامترهای رنگ ارایه می شود.
پاسخ: در برخی استاندارد های محصول درخصوص زمان آزمون اشاره شده است و در غیر اینصورت مشتری بایستی زمان آزمون را اعلام کند .از اطلاعات سازنده کالا نیز در خصوص انتخاب زمان آزمون می توان استفاده کرد.
پاسخ: دستگاه UV دارای لامپ UV340A می باشد و آزمون معمولا بر اساس ASTM G154 سیکل یک استاندارد انجام می شود.
پاسخ: آزمو ن های مذکور طبق استاندارد های روش آزمون NACE TM0284 و NACE TM0177 انجام می شود .آزمون HIC به مدت 96 ساعت و آزمون SSCC ( روش خمش چهارنقطه ای و کششی ) در مدت زمان 720ساعت انجام می شود .
پاسخ: بلی آزمون های ارزیابی پوشش شامل چسبندگی پوشش ، ضخامت سنجی پوشش ، سختی سنجی پوشش ، آزمون Pull off ، آزمون Impact و آزمون هالیدی از جمله آزمون هایی می باشد که امکان انجام آن در محل مورد نظر مشتری میسر می باشد.
بلی، گروه پژوهشی خوردگی و پوشش در زمینه پروژه های صنعتی علل خوردگی و تخریب قطعات نیز علاوه بر خدمات آزمایشگاهی به ارایه خدمت می پردازد .برای اطلاعات بیشتر می توان به صفحه این گروه پژوهشی در سایت مرکز قسمت (خدمات پژوهشی به صنعت) مراجعه فرمایید.
با مراجعه به صفحه اصلی و قسمت تعرفه های آزمون می توان از هزینه آزمون های متداول آزمایشگاه خوردگی و پوشش آگاه شد.
بلی آزمایشگاه خوردگی این مرکز مجهز به یکی از مدرنترین دستگاه های پتانسیواستات می باشد و آزمون های الکتروشیمیایی ، امپدانس و تافل و پلاریزاسیون سیکلی در این آزمایشگاه امکان پذیر هست .
با مراجعه به قسمت آزمایشگاه خوردگی و پوشش در سایت مرکز متالورژی رازی قسمت (مشخصات پذیرش آزمون) می توان به ابعاد و اندازه مورد نیاز برای آزمون های خوردگی دست پیدا کرد.
پاسخ: عنصری که در ترکیب نمونه بالاترین درصد وزنی را داشته باشد.
پاسخ: پایه های قابل کوانتومتری در مرکز، آهن، آلومینیوم، مس،روی، نیکل، تیتانیوم،کبالت می باشد.
پاسخ: نمونه های حجیم:
اگر محدودیتی در مقدار برشکاری ندارید ، به گونه ای نمونه برداری کنید که حداقل 3*3 سانتی متر مربع در نمونه های ضخامت زیر یک سانتی متر در اختیار آزمایشگاه قرار بگیرد. در نمونه هایی که ضخامت دار هستند، برش باید به گونه ای انجام شود که مغز نمونه به سطح حداقل 3*3 سانتی متر مربع و ضخامت یک سانتی متر در دسترس آزمایشگاه باشد.اگر محدودیت در برش نمونه دارید حتما" با سرپرست یا کارشناس آزمایشگاه مشورت فرمائید.
نمونه های غیر حجیم :
توصیه می شود نمونه به طور کامل به مرکز ارسال شود .
پاسخ: بله و به طور متداول با توجه به کم حجم و قابل برشکاری بودن نمونه های ارسالی( از نظر سختی ) بدون هزینه انجام می شود. اگر برش نمونه ای زمان بر بود یا نیاز به وایر کات داشت برای برشکاری هزینه منظور خواهد شد.
پاسخ: در قسمت "پوشش عناصر کوانتومتری" در صفحه مربوط به آزمایشگاه کوانتومتری به عناصری که در هر پایه قابل آنالیز است و محدوده اندازه گیری اشاره شده است. اگر عنصر یا مقدار درصد وزنی مورد نظر شما در جداول مربوطه نبود حتما" با سرپرست یا کارشناس آزمایشگاه مشورت فرمائید.
30-15 گرم نمونه لازم است که توصیه می گردد مشتری بیشترین مقدار نمونه ای که می تواند در اختیار آزمایشگاه قرار دهد ( تا 50 گرم) ارسال کند که درصورت نیاز به تهیه مجدد پولکی ،نمونه در دسترس باشد. اگر مشتری از نظر وزن نمونه ارسالی برای تهیه پولکی محدودیت داشته باشد و به غیر از آن نمونه دیگری نداشته باشد توصیه می گردد هنگام پذیرش و تعیین آزمون حتما" این مطلب را به مسئول پذیرش جهت انتخاب آزمون مناسب و لحاظ کردن این مساله هنگام انجام آزمون اطلاع دهد.
بله ، البته سنباده زنی سطحی بر روی نمونه انجام خواهد شد و حتما باید هنگام ارسال یا پذیرش نمونه به این مساله اشاره شود .
1- قطعات و شمش های چدنی به جز چدن سفید
2- نمونه های پایه آهن و نیکل که سایز کوچکی دارند و خود نمونه قابل کوانتومتری نیست.
در اینگونه موارد توصیه می گردد به نتیجه کوانتومتری اکتفا نشود و عنصر یا عناصر مربوطه به روش دقیق تر و تک عنصری اندازه گیری شود.
پاسخ: ابعاد نمونه مهم نیست، اما حداقل 5 گرم از نمونه برای آزمون مورد نیاز می باشد.
پاسخ: در آنالیز کامل لاستیک جنس پلیمر و نوع کلی و میزان افزودنی های معدنی و نوع و میزان نرم کننده داده خواهد شد. در کاملترین آنالیز پلاستیک باید dsc هم برای تعیین مخلوط یا یک جزء بودن پلاستیک پذیرش شود.
پاسخ: جنس پلیمر، نوع کلی و میزان افزودنی های معدنی و نوع و میزان نرم کننده داده خواهد شد.
پاسخ: فرمولاسیون دقیق پلیمرها را نمی توان داد.
پاسخ: برای آنالیزهای مکانیکی باید نوع استاندارد را مشتری تعیین کنند و یا ذکر کنند با توجه به صلاحدید آزمایشگاه کار انجام شود . با توجه به استاندارد و نوع آزمون میزان نمونه و تعداد آزمون پذیرش شده، متفاوت خواهد بود.
پاسخ: خیر در مورد روغن ها فقط می توان یک سری آزمون ها انجام داد و تحلیلی مبنی بر نو یا کار کرده بودن روی آنها انجام نمی شود.
پاسخ: با مراجعه به آزمایشگاه مورد نظر در سایت مرکز پژوهش متالورژی رازی تمامی آزمون های قابل انجام قابل مشاهده است.
همچنین می توانید با قسمت پذیرش مرکز پژهش متالورژی رازی تماس حاصل نمایید.
پاسخ:
• مراجعه حضوری به مرکز پژوهش متالورژی رازی ( جهت اطلاع از نشانی مرکز پژوهش متالورژی رازی به قسمت "تماس با ما" مراجعه فرمایید).
• ارسال با پست، پیک یا از طریق باربری ها
• از طریق ارسال نمونه به دفاتر نمایندگی
(جهت اطلاع از نشانی دفاتر نمایندگی، به قسمت "نمایندگی ها" مراجعه فرمایید).
پاسخ: با مراجعه به آزمایشگاه مورد نظر در سایت مرکز پژوهش متالورژی رازی تمامی اطلاعات مورد نیاز برای پذیرش نمونه، موجود می باشد.
پاسخ: زمان انجام بیشتر آزمون ها یک و یا دو روز می باشد. به جز آزمون هایی که طبق استاندارد زمان آن ها مشخص شده باشد.
پاسخ:
• عبارت، شماره پیگیری* سال صدور* 100 را به شماره 216307 پیامک نمایید.
• از طریق ارسال پیام به شماره تلگرام 09121694662
توجه : (این خط تلگرام صرفا برای ارسال نتایج آزمایشگاهی و پیگیری وضعیت نتایج آزمون ها است .)
• تماس با بخش هماهنگی این مرکز – داخلی 1
کلیه مراحل انجام آزمون های مورد درخواست پس از پذیرش از طریق پیامک به شماره همراه اعلام شده شما، اطلاع رسانی می شود.
پاسخ: شما می توانید با مراجعه به سایت مرکز پژوهش متالورژی رازی، در بخش (طرح تخفیف خدمات آزمایشگاهی) اطلاعات مورد نیاز را کسب نمایید.
پاسخ: ارسال نامه کتبی با ذکر دلایل درخواست المثنی از طرف شرکت یا شخص درخواست کننده با ذکر شماره پیگیری الزامی است.
پاسخ: مشتری تغییرات مورد نظر را به صورت کتبی اعلام کنند و بعد از اعمال تغییرات، پیش فاکتور برای مشتری ارسال می شود.
پاسخ: ارسال نتایج آزمون ها به صورت صرفا جهت اطلاع از طریق فاکس، ایمیل، تلگرام و واتس اپ ( به شماره همراه اعلام شده توسط مشتری)، پیک، پست، تیپاکس امکان پذیر است.
پاسخ: نمونه های آزمون شده حداکثر یک ماه بعد از انجام آزمون و نمونه هایی که هزینه آزمون، پرداخت نشده است، حداکثر دو ماه نگه داری می شوند. در صورتی که مشتری برای دریافت نمونه مراجعه نکند، نمونه ها دور ریز شده و هیچگونه مسئولیتی بر عهده مرکز پژوهش متالورژی رازی نمی باشد.
پاسخ: شنبه الی سه شنبه از ساعت 8 الی 17:00
چهارشنبه از ساعت 8 الی 16:00
پاسخ: می توانید با مراجعه به سایت مرکز پژوهش متالورژی رازی، بخش تماس با ما ، اطلاعات مورد نیاز را کسب نمایید.
پاسخ: می توانید با مراجعه به سایت مرکز پژوهش متالورژی رازی، بخش تعرفه ها ، هزینه آزمون ها را مشاهده نمایید.
پاسخ: می توانید جهت اطلاع و مشاهده کلیه گواهینامه ها، به سایت مرکز پژوهش متالورژی رازی، بخش (دانلود ها) مراجعه نمایید.
پاسخ: می توانید با مراجعه به سایت مرکز پژوهش متالورژی رازی، درخواست خود را در قالب نامه رسمی ارسال نمایید و یا با بخش آموزش و اطلاع رسانی این مرکز تماس بگیرید.
پاسخ: در صورتی که درخواست آزمون ها بر روی سامانه سازمان استاندارد ثبت شده باشد، نتایج آزمون ها پس از آماده شدن به صورت خود کار بر روی سامانه قرار می گیرد.
پاسخ: این مرکز در زمینه کالیبراسیون فعالیت نمی نماید.
پاسخ: درخواست خود را جهت مطابقت نتایج آزمون با استاندارد به این مرکز ارسال نمایید.
پاسخ: ترجیحا تحویل نمونه در روزهای کاری باشد.در صورت ضرورت صرفا واحد نگهبانی نمونه را از مشتریان تحویل می گیرد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز پژوهش متالورژی رازی می باشد.

Back to Top